Jeg har fået en skade
– hvad gør jeg nu?
Jeg har fået en skade på min bil og vil gerne have det lavet eller høre hvad det koster. Hvad gør jeg?

Så kig forbi med bilen, og lad os give dig et tilbud som holder.

Vi har altid tid til at gennemgå din bil sammen med dig, og på vores tilbudsblok laver vi en beskrivelse af skaden og en samlet pris som holder.

Du får en kopi af det skriftlige tilbud med pris og tid. Dvs du ved altid, inden vi går i gang, hvor lang tid det tager og hvad den endelige pris bliver. Den pris vi aftaler, er den pris, du kommer til at betale.

Vi har altid alle farver hjemme til alle biler, da vi råder over 2 komplette computerstyrede maleranlæg, og derfor kan blande alle de farver, som findes i autobranchen.

Send billeder af skaden
Hvis du ikke lige kan komme forbi vores værksted, så send et billede af skaden. Billeder vil vi helst modtage på mail info@lakreparationer.dk, så vi kan se dem på en stor skærm.

Tag gerne flere billeder og fra flere afstande, så vi tydeligt kan se skaden, og hvor den er placeret på bilen.
Se billedeksempler her

Placeringen af en skade er vigtig for vores prisberegning, da der for os er forskel på om vi skal reparere en skade, dersidder på kanten af en kofanger,midt på et tag eller en kølerhjelm.

Vi giver altid gode tilbud, og du vil opleve at Lakreparaioner.dk har branchens stærkeste priser, da vi udelukkende gør det, vi er allerbedst til, nemlig lakreparationer og lakeringer af køretøjer.

Vi har kun faguddannede autolakerer ansat, så kvaliteten og den professionelle tilgang ligger dybt i vores arbejde.


Lakreparationer.dk | Søren Nymarks Vej 8 | 8270 Højbjerg | Telefon 86 299 700 | info@lakreparationer.dk