Forsikringsskader  
Forsikringsskadecenter.dk er Lakreparationers seneste tiltag.

Vi har gennem flere år været godkendt reparatør for samtlige forsikringsselskaber i Danmark og har gennem flere år udført alle former for forsikringsskader på køretøjer.

Vi har valgt navnet Forsikringsskadecenter.dk til vores nye selstændige enhed med speciale i forsikringsskader, for at understrege vores ekspertise og fokus på skader, som køres gennem forsikringsselskaberne.

På vores Forsikringsskadecenter.dk takserer vi skaden og udfører Full Service på alle reparationer. Dvs. at du afleverer din bil hos lakreparationer.dk, får evt. udleveret gratis lånebil, som du kan køre i, mens vi udbedrer din forsikringsskade.

Gratis lånebil ved forsikringsskader!
Her er ingen egenbetaling af lånebil, kilometer betaling eller kilometer begrænsning.

Vores mission er at gøre tingene så enkle og nemme for vores kunder. Det giver i sidste ende også de laveste priser og den bedste service.

Har du yderligere skader, som du selv ønsker at betale for at få udbedret, laver vi et ekstra godt tilbud på disse reparationer og udbedrer dem sammen med forsikringsskaden.

Når skaden er udbedret, modtager du en sms eller telefonopkald, og du kan afhente din bil. 100 % udbedret, med en gennemgang af hvad der er lavet, altid udført i høj kvalitet og i overensstemmelse med den udarbejdede taksatorrapport.

Alle mærker udbedres og alle originaldele skaffes hjem til reperationen.


Lakreparationer.dk | Søren Nymarks Vej 8 | 8270 Højbjerg | Telefon 86 299 700 | info@lakreparationer.dk