Skade på leasingbil

At lease en bil er for mange en nem og billig løsning. Prisen for at komme af med leasingbilen enten før tid eller ved kontraktens udløb kan dog være en grim overraskelse for nogle, hvis bilen har kørt for mange kilometer eller der er skader på bilen ved returnering til leasingselskabet.

Nogle leasingselskaber har i betingelserne at almindelig slitage er acceptabelt, men ikke små skader og bilkabuler. Dermed kan ridser,skrammer og buler på en returneret leasingbil nemt udløse en meget stor regning fra leasingselskabet og dermed forrykke fordelen ved at lease en bil.

Hos Lakreparationer.dk har vi løsningen
Lad Lakreparationer.dk lave dine kosmetiske skader så du ikke står med en efterregning ved returnering. Kom så snart skaden er opstået så der ikke er risiko for at ridsen eller bulen bliver angrebet af rust.

Har du allerede nogle skader så kom forbi Lakreparationer.dk på Søren Nymarksvej 8 i Højbjerg i Århus og lad os gennemgå bilen. Vi udarbejder en rapport med pris tilbud på reparation og du vil se at lakreparationer.dk typisk vil være 50 % billigere end traditionelle reparationemetoder. Leasingselskaberne tager sig godt betalt ved returnering af skadede leasingbiler så i forhold til efterregningen fra leasingselskabet så er der måske endda mere end 50 % at spare. Det koster dig ikke noget at få et godt tilbud fra Lakreparationer.dk. Du er altid velkommen hos lakreparaioner.dk

Bor du langt fra Århus så benyt vores samarbejdspartnere som du finder på www.chipsawaydanmark.dk


Lakreparationer.dk | Søren Nymarks Vej 8 | 8270 Højbjerg | Telefon 86 299 700 | info@lakreparationer.dk