Låne biler
Hos Lakreparationer.dk har vi gennem mange år været specialister i mindre kosmetiske skader. Vores målsætning har altid været top service til yderst konkurrencedygtige priser.

Mange af vores kunder benytter os for vores høje serviceniveau, samt muligheden for at få lavet mindre skader på samme dag.

At kunne aflevere sin bil om morgenen og hente den igen om eftermiddagen er unikt i branchen og et stærkt vidnesbyrd om Lakreparationer.dk 's klare fokus på kundens ønsker og behov.

Allerede i foråret 2011 startede Lakreparationer.dk med at opbygge en mindre bilpark af lånebiler, da mange kunder efterhånden kom med større og større skader, som krævede mere end én dags arbejde.

Lakreparationer.dk har indregistreret alle lånebiler som udlejningsbiler. Dvs. bilerne er synet og godkendte til udlejning.

Hvordan låner jeg en af jeres låne biler?
Du har som kunde mulighed for at låne en bil, som du kan køre i, mens vi udbedrer skaderne på din egen bil.

Lakreparationer.dk har et svingende antal lånebiler, da vi konstant skifter ud og køber nye lånebiler. Typisk råder vi over 8-10 lånebiler, som kan bookes sammen med aftale om reperation.

Lånebilerne stilles til rådighed for alle større reperationer og skader som ikke kan klares samme dag. Dvs. tager skaden mere end en dag, så er lånebilen gratis incl. fri km. Dog skal lånebilen afleveres fuld tanket, så bilen er klar til næste kunde ved aflevering. Benzin skal låner selv betale.

For kunder der bor eller arbejder i nærheden af Lakreparationer.dk, kører vi gerne kunden hjem eller på arbejde.


Lakreparationer.dk | Søren Nymarks Vej 8 | 8270 Højbjerg | Telefon 86 299 700 | info@lakreparationer.dk