Om Lakreparationer.dk
Vi har alle prøvet det, et stenslag eller en dyb rids, som går gennem lakken og efter kort tid begynder rusten at angribe skaden. Lakreparationer.dk har samtlige autofarver og ved hjælp af underfarver, som tager højde for falmede farver, patina og det danske klimas påvirkning af lakken, kan Lakreparationer.dk altid finde den farvenuance, der passer bedst til netop din bil.
En ny bil har samme farve overalt, men allerede når bilen forlader fabrikken begynder en langsom nedbrydning af bilens lak. Nedbrydningen er ikke konstant over hele bilen. Der vil opstå farveforskelle på fx et tag, som falmes af solen i forhold til bunden af døren, som måske ikke udættes for samme påvirkning.

På samme måde som lakken nedbrydes forskelligt så bør også den farvenuance, der benyttes ved en lakreparation være afstemt efter lakkens tilstand på det sted som skal repareres. Lakreparationer.dk vurderer farvenuancen på skadestedet på hver enkel bil, og vi vælger altid den farvenuance, som netop din bil har, der hvor skaden skal udbedres!

Lakreparationer.dk er miljøbeviste
Vi lakerer kun det skadede område. dvs. vi bruger en minimal mængde maling og lak. Din bil vil fremstå med så meget original lak som muligt. D.v.s. du får en højere gensalgspris for din bil. Lakreparationer.dk benytter altid de mest skånsomme laktyper og ved hjælp af infarøde varmesystemer forkorter vi tørre, hærde og afdampningstid til et minimum.

Vi polerer altid det skadede område efter reparation; så du som kunde har garanti for at lakken er fuldt hærdet og din bil er klar til at køre igen efter kun få timers reparation.

Hvorfor Lakreparationer.dk ?
· Vores mål er at du som kunde sparer 50 % på mindre skadereparationer i forhold til traditionelle reparationsmetoder.
· Afleverer du din bil om morgenen, kan du hente den om eftermiddagen. "Samme-dag-service" er unik i forhold til traditionelle reparationsmetoder.
· Mange års erfaring har gjort os til specialister i småskader og lakreparationer.
· Vi er fokuseret på høj kvalitet og hurtig service, så din bil straks er ude at køre igen.
· Vores reparationsmetoder og specialudviklede materialer stammer fra USA hvor metoden i 1986 blev udviklet under navnet ChipsAway. Vores reparationsmetoder er testet og gennemprøvede og vi giver altid kvalitet og tilfredshedsgaranti.
· Du få;r altid pristilbud inden vi går i gang så ingen overraskelser eller skjulte omkostninger.

Undgå tab af BONUS
Vi laver forsikringsskader, medbring blot en kopi af din skadesanmeldelse så klarer vi det for dig. Du bør dog overveje om det kan betale sig at inddrage forsikringen. Da vores speciale er mindre reparationer så vil vores reparationspris typisk være lavere end selvrisikoen. Langt de fleste kunder betaler derfor direkte til Lakreparationer.dk og sparer derved både tid, bøvl, bonus og evt. præmiestigning.

Kom forbi og få et tilbud, så finder vi den løsning, som er mest fordelagtig for dig. Du er altid velkommen hos Lakreparationer.dk


Lakreparationer.dk | Søren Nymarks Vej 8 | 8270 Højbjerg | Telefon 86 299 700 | info@lakreparationer.dk